L&B Elektrotechniek

Full service: licht, geluid en beeld (A/V-presentaties)

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij full service leveren. Wij verzorgen desgewenst ook:

  • Telecommunicatie
  • Datanetwerk
  • Audio/Video-presentaties

Omdat wij als geen ander weten dat iedere klant zijn eigen unieke kenmerken en wensen heeft, is onze dienstverlening volledig flexibel en is iedere overeenkomst met een klant maatwerk.

Uiteraard denken wij in moderne technieken en werken wij aan energiebesparende oplossingen.

 

Door Sterkin erkend installatiebedrijf

logo sterkin

 

Als een door Sterkin erkend installatiebedrijf kunnen wij vele diensten leveren: van ontwerp, offerte tot en met uitvoering en oplevering van uw installatie.

 

Tijdelijke installatie bij beurzen en evenementen: nationaal en internationaal

Heeft u een stand op een beurs, een presentatie van uw bedrijf, verbouwingsplannen ?
Wij kunnen u van een tijdelijke installatie voorzien. Wij hebben daarvoor een uitgebreid verhuurpakket: van schakelkast tot stopcontacten, spots, kabels, plasma- en lcd-schermen, laptops en computers . Neem contact met ons op voor de actuele prijslijst.

Montage in binnen- en buitenland is geen probleem. Wij hebben in vele landen ervaring opgedaan, die ongetwijfeld van pas zal komen bij uw specifieke project.

Installatie

Van schakelkast tot stopcontact, data- en telecommunicatie, in buizen en in goot, het volledige installatiewerk kunnen wij voor u verzorgen.

In winkelcentra wordt het steeds moeilijker op om te vallen. De presentatie van de producten is belangrijk. Licht speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Een goede lichtinstallatie kan uitnodigen tot aankopen en daardoor de omzet bevorderen.

Advies

Wij zijn als adviseur met name gespecialiseerd in retail, energiebesparende oplossingen, project gerichte montage-oplossingen.

Werkwijze: korte lijnen

Onze werkwijze is eenvoudig: stuur een mail of maak een afspraak, en wij helpen u zo snel mogelijk.